Sofie

presentation

Jag som bloggar heter Sofie och är i 30-årsåldern. Efter en uppväxt ute på vischan har jag lärt mig behärska konsten att roa mig själv med böcker, film och tv-serier. Eftersom det inte fanns så många andra aktiviter att roa sig med så fick det bli tv, kompisar, sällskapsspel och böcker. Något jag är väldigt glad för då jag tidigt började uppskatta bland annat böckernas och filmens värld.

I dag bor jag i en större stad med ett enormt nöjesutbud, det saknas inte aktiviteter och man hinner istället inte med allt roligt man vill göra. I en storstad finns så många möjligheter, man kan gå på bio, bowla, spela biljard, spela arkadspel, gå på opera eller teater, nöjen i överflöd helt enkelt.

När man bor i en småstad, som jag gjorde i mitt tidigare liv, så får man själv hitta på saker att roa sig på, speciellt under min barndom då internet knappt fanns. Det har gjort att jag har samlat på mig en del roliga aktiviteter under årens lopp.

Som de flesta andra älskar jag att ha roligt och tänkte dela med mig av mina bästa nöjestips i den här bloggen. Jag är singel och umgås mycket med mina vänner och älskar att lära känna nya personer. Ihop med andra människor upptäcker man oftast en massa nytt som man aldrig hade testat annars!

Välkommen till min blogg !