Hallå hallå Sofie heter jag!

Kul att du hittat till min blogg där jag ska dela med mig av allt roligt och intressant som jag hittar! Det kan handla om bra böcker, filmer, tv-serier, roliga nätsidor och olika lekar och sällskapsspel jag gärna ägnar mig åt när jag har tråkigt. Ja, allt möjligt lär det bli.

Jag är inte direkt någon van skribent, men jag hoppas att det kommer bli läsbart och läsvärt i alla fall! Övning lär ju ge färdighet sägs det så förhoppningsvis kommer jag utveckla mitt skrivande allt eftersom.

Jag kommer att skriva olika typer av inlägg som recension av en bra bok jag just läst eller tipsa om filmer jag verkligen tycker att du ska se. Men också om roliga sällskapsspel jag tycker är bra när man behöver mutras upp en regnig dag.

Du hittar en lite mer utförlig presentation av mig på sidan om mig som du hittar högst upp i bloggen. Men jag vill också passa på att presentera mig lite kort såhär i första blogginlägget. Jag som skriver heter Sofie och är en bokslukare i perioder och gillar film och humor. Jag har ganska bred smak och gillar det mesta, så tips på allt möjligt kan dyka upp i mina inlägg.